Ο ginger_logo_mini είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός (web radio) που εκπέμπει από τον Απρίλιο του 2013, όπως επιτάσσουν οι προτιμήσεις των ακροατών για μια στροφή στο διαδίκτυο.

Η έμπνευση του ονόματος του, προήλθε από τη ρίζα τζίντζερ  ή πιπερόριζα κατά ελληνικό όρο, κατά τους Ασιάτες ζιντεμέλ και κατά τους Δυτικούς τζίντζερ (ginger).

Πικάντικη.., γαργαλιστική…, αγχολυτική…, νοστιμίζει φαγητά, ροφήματα και τα κοκτέιλ…

Γνωστό & από την Madame Du Barry, η οποία χρησιμοποιούσε ένα μίγμα κρόκων αυγών & ginger για να προκαλέσει τους εραστές της, αλλά και στον ίδιο τον Λουδοβίκο τον ΙΕ’ ανεξέλεγκτο πάθος!!!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του τζίντζερ συνδέονται  και με τις  τονωτικές επιδράσεις της μουσικής. Επιθυμητές ενέργειες: Τόνωση – διέγερση – αναζωογόνηση – ευεξία – χαλάρωση.

Μέσα από το ταξίδι συνάντησης της Δύσης με την Ανατολή, παντρεύεται η μουσική με το άρωμα και την γεύση του ginger γι’ αυτό…

ΤΟΝΩΣΟΥ – ΞΥΠΝΑ κι ΑΚΟΥ.

Το πάθος για τη μουσική που διακατέχει  το Σπύρο Παπαδάτο, αλλά και η ενασχόληση του με μικρούς «λαμπάτους» σταθμούς των Ερτζιανών από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 τον ώθησαν να δημιουργήσει το ginger_logo_mini στο διαδίκτυο και από τη θέση του Διευθυντή, Υπεύθυνου ροής προγράμματος αλλά και παραγωγού να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη,τη μουσική.

Πλαισιωμένος από μια ομάδα σοβαρών αλλά και έμπειρων ραδιοφωνικών παραγωγών, καλούνται να συντροφεύσουν με γνώριμους αλλά και ιδιαίτερους ήχους από το χθες, το σήμερα και το αύριο τη καθημερινότητά μας μέσα από  μία ποικιλία μουσικών ακουσμάτων που επιλέγονται από τον κάθε παραγωγό με το προσωπικό  του μουσικό ύφος, χωρίς να λείπουν βέβαια και κάποιες θεματικές εκπομπές.

Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα  μουσικών ακουσμάτων κάνει τo ginger_logo_mini να μην προσφέρει στους ακροατές του ακόμα ένα  τετριμμένο πρόγραμμα, αλλά μια μουσική εμπειρία που ήρθε για να ξεχωρίσει δημιουργώντας μια νέα επιλογή στα ραδιοφωνικά δρώμενα του διαδικτύου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους άκου gingeradio

  ginger_logo_miniτο τονωτικό σου…