Το θαύμα του υπέροχου θεάτρου της Επιδαύρου λύνει το μυστήριο του και αποκαλύπτεται…

Η τηλεμεταφορά θα είναι γεγονός… Ηδη το κάνουν!
11 June 2016
Καλοκαίρι 2016 με μουσική στον Κήπο του Μεγάρου
13 June 2016

Το θαύμα του υπέροχου θεάτρου της Επιδαύρου λύνει το μυστήριο του και αποκαλύπτεται…

Το θαύμα του υπέροχου θεάτρου της Επιδαύρου.. Ένα θέατρο που πολλοί επιστήμονες μελετούν στα βάθη των χρόνων,λύνει το μυστήριο του και αποκαλύπτεται..

\r\n

Η εξαίρετη ακουστική για την οποία το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου είναι διάσημο, οφείλεται στα πέτρινα εδώλια του (στα καθίσματα των θεατών δηλαδή ), καθώς το σχήμα και η διάταξή τους είναι ιδανικά για το φιλτράρισμα των θορύβων χαμηλής συχνότητας, αναφέρει η έρευνα ειδικών επιστημόνων.

\r\n

Αυτό είναι κάτι που ίσως κάποιοι το έχουν ξανά ακούσει στο παρελθόν, αυτό όμως που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ξανά ακούσει έως σήμερα και εντυπωσιάζει, είναι το γεγονός ότι η ακουστική στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου επιτρέπει να ακούγονται εκεί καθαρά μόνο τα Ελληνικά, δεν μπορούν να ακουστούν άλλες γλώσσες τόσο καθαρά όσο η δική μας ελληνική γλώσσα , υπάρχει δηλ. κάποιο είδος συντονισμού του ήχου, της Μαθηματικής Ελληνικής γλώσσας, του χώρου και της ακουστικής και αυτό γιατί η Ελληνική γλώσσα είναι μουσική γλώσσα.

\r\n

Διάβασε περισσότερα εδώ :http://www.tilestwra.com/fos-sto-mistirio-tis-akoustikis-tis-epidavrou-exeretos-ichos-mono-tis-ellinikis-glossas/

Leave a Reply

Your email address will not be published.